Fashion

Meghan Markle draagt alleen nog maar neutrale kleuren sinds ze een royal is en dit is waarom

Dat Meghan Markle een heel ander leven heeft gekregen sinds ze lid is van de Royal Family, was te verwachten. Zo moet zij zich aan de etiquette houden en zijn er ook bepaalde kledingregels waar ze niet vanaf mag wijken. Toch viel ons één ding erg op, die hier niets mee te maken heeft. 

Als je Meghan Markle een beetje volgt dan kan het je opgevallen zijn dat de royal alleen nog maar neutrale kleuren draagt. Voor haar tijd met Prince Harry droeg de voormalige actrice graag felle kleuren, maar die tijd is hoogstwaarschijnlijk voorbij. Waarom?

De Koninklijke Familie moet zich natuurlijk aan bepaalde regels houden. Zo mogen er geen blote benen te zien zijn en is een laag uitgesneden neklijn ook een no go. Meghan Markle draagt hiernaast ook alleen nog maar rustige kleuren en hier is zeker een reden voor! Stylist Lucas Armitage liet Daily Mail weten dat het te maken heeft met haar respect voor de koningin en dat kan natuurlijk alleen maar gewaardeerd worden.

"I feel this is a clever styling tactic as it will always work with the Queen's look; she is known and applauded for her use of bright fun colours. - I think the Queen and Meghan's relationship at this point is one built on respect, and Meghan has shifted her own personal style to adopt a more demure regal look - something I think the Queen will be thankful for."

 

Een bericht dat is gedeeld door @loyal__royals op

 

Een bericht gedeeld door CHIQUE WAY (@chiqueway) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top