Mama

GROOT ROYAL NIEUWS! Meghan en Harry verwachten hun eerste kindje!

Iedereen is in de ban van Meghan Markle en Prins Harry. Het prachtige koppel is dol op elkaar en steekt hun liefde niet onder stoelen of banken. En waarom zouden ze? 

Naast hun bruiloft in mei is 2018 nog een bijzonder jaar voor hun. Zojuist is namelijk bekendgemaakt dat de twee hun eerste kindje verwachten! Het grote nieuws zouden ze afgelopen vrijdag tijdens de bruiloft van Prinses Eugenie met iedereen gedeeld hebben en nu mag het wereldkundig gemaakt worden.

Op Instagram plaatste Kensington Palace zojuist het volgende bericht:

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019. 
Their Royal Highnesses have appreciated all of the support they have received from people around the world since their wedding in May and are delighted to be able to share this happy news with the public.

Het kindje wordt in het voorjaar van 2019 geboren volgens Kensington Palace en dat betekent dat er inmiddels wel een minibuikje zichtbaar kan zijn. Tijdens de bruiloft droeg de zwangere Meghan een prachtige donkerblauwe outfit van Givenchy die los om haar lichaam hing waardoor speculaties al een beetje op gang kwamen. Ook werd moeder Doria Ragland laatst in Pasadena gespot bij een school waar les wordt gegeven hoe je voor baby's zorgt. 

Op dit moment zijn de twee in Australie voor een tour in die regio. Naast dat land bezoeken ze ook Tonga, Fiji en Nieuw-Zeeland. Vorige week werd bekend dat Meghan Harry niet zou vergezellen naar Fiji. Het wordt voor zwangere vrouwen afgeraden om naar het eiland te gaan omdat daar zika heerst. Dit virus zou afwijkingen kunnen veroorzaken aan baby's dus het is maar goed dat de voormalige actrice dat bezoekje aan zich voorbij laat gaan.

We houden jullie vanzelfsprekend op de hoogte van al het babynieuws omtrent het koninklijke koppel. Gefeliciteerd Meghan en Harry!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top