Fashion

4 redenen waarom jij altijd mee moet als je vriend of hubby gaat shoppen

Shoppen is de favoriete bezigheid van bijna alle vrouwen. Er is bijna niets leuker dan in de winkels te kijken wat voor mogelijkheden er zijn om je garderobe aan te vullen of dat ene perfecte item vinden waar je al maanden op zoek naar was. Mannen zijn daar even wat anders in: vaak gaan ze naar één winkel toe en kopen daar in een uurtje tijd alles wat ze nodig hebben voor het nieuwe seizoen. Niet erg leuk en origineel vinden wij.

Hoog tijd om daar verandering in te brengen. Daarom geven wij je ... redenen waarom jij altijd mee moet als je vriend of hubby gaat shoppen. 

1. Breng wat variatie aan in zijn garderobe
Zoals net al aangegeven, is outfit na outfit van hetzelfde merk de sjeu er een beetje vanaf. Het is net alsof je bij één woonwinkel uit dezelfde serie al je meubels koopt. Misschien zal hij in eerste instantie een beetje stijgeren, maar als het goed is kun jij hem overtuigen dat er zoveel leuke winkels zijn dat het moeilijk is om een keuze te maken (en je ze dus allemaal moet bezoeken om een leuke garderobe samen te stellen).

2. Houd een oogje in het zeil of een item hem wel goed staat
Je loopt het liefst naast iemand die er tiptop uitziet, net als hij. Als je meegaat met shoppen dan kun je erop toezien dat een kledingstuk wel goed staat (de pasvorm en kleur moeten wel bij hem passen) en mooi is voordat hij het bij de kassa afrekent. Is dit niet het geval, dan is het aan jou om dit duidelijk te maken aan hem. 

3. Help hem om genoeg basics in zijn kast te hebben hangen
Van mannen wordt vaak gezegd dat ze een kei zijn in praktisch denken, maar op modegebied falen ze daar nog wel eens in. Het komt niet zelden voor dat een aantal goede basics missen in de garderobe. Wat te denken van de perfecte herenjeans in verschillende uitvoeringen? 

Fred Original Jos 841 Anti-fit jeans bij JackJones.com

4. Het is stiekem de ideale date
Voor één middag draait het allemaal om hem en ben jij zijn persoonlijke styliste. Geef hem complimentjes, kies leuke items voor hem uit, doe suggesties met welke dingen in zijn bestaande garderobe hij een kledingstuk kan combineren en babbel er ondertussen gezellig op los. Ga na het shoppen gezellig samen lunchen of dineren op een leuke plek. Wedden dat jij het ook fijne dag hebt? 

Beeld: Jack & Jones en iStock

Deel dit artikel
Back to top