Fashion

Dit is wat er gebeurt wanneer Selena Gomez jou tagt op Instagram

Met een whooping 126 miljoen(!) volgers op Instagram is Selena Gomez het meest gevolgde persoon op ooit. Je kunt je er vast wel iets bij voorstellen wat er gebeurt wanneer de zangeres een foto van jou op haar Instagram pagina post. De 19 jaar oude Elle Fanning, die naast Selena Gomez en Jude Law in Woody Allen’s nieuwe film zal verschijnen, beschrijft hoe het is om doormiddel van één post terecht te komen in de gekte en hysterie van Instagram. Het is een moment die ze in ieder geval nooit zal vergeten.

Kort nadat bekend werd gemaakt dat Selena en Elle samen gaan werken, plaatste de in Texas geboren actrice en zangeres een foto van Elle op haar Instagram account. Het ging om een kiekje van de blonde actrice met een stapel boeken op haar hoofd. Dit als verwijzing naar de film The Beguiled, waar Elle in speelde.

Elle vertelde tijdens het Toronto Film Festival aan Vanity Fair wat er vervolgens gebeurde. De blonde beauty werd de volgende ochtend wakker en zag dat haar Instagram-account explodeerde. Overal zag ze de foto voorbij komen en iedereen reageerde erop. De foto had inmiddels al over de 2 miljoen likes gekregen.  

“I guess that's what happens when someone has like a billion followers, posts your face, and tags you, It was insane!”

Toen Selena en Elle elkaar eindelijk ontmoette, verontschuldigde de ‘Fetish’ zangeres zich voor het laten exploderen van haar Instagram account.

“ She said: I'm sorry I creepily posted the photo."'

“I said, "No! Keep doing it!" I'm getting more followers.”

 

There are dogs on my dress. NBD. 💁🏼🌷🐶🌹 #thebeguiledpressday @beguiledmovie

Een bericht gedeeld door Elle Fanning (@ellefanning) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top