Beauty

Dior lanceert nieuwe beautylijn genaamd Dior Backstage en wij zijn fan

Dior is één van onze favoriete beautymerken en we zijn dan ook erg blij met de lancering van de nieuwste lijn genaamd Dior Backstage. Alle producten van de Backstage collectie zijn betaalbaar en natuurlijk nog steeds prachtig. Denk aan een oogschaduwpalet met alle kleuren die je nodig hebt voor een mooie look, een foundation in maar liefst veertig kleuren en een lip palet. Wij delen dit pareltje graag met je!

Dior Backstage is de nieuwste beautylijn van Dior en het geeft je alles wat je nodig hebt voor een mooie nude look. Het product waar we het meest enthousiast over zijn is de Face & Body foundation, die je, zoals de naam al zegt, voor meerdere doeleinden kan gebruiken. Je hebt niet veel nodig om een mooi effect te krijgen en naast je gezicht kunnen dus ook je benen of je armen geëgaliseerd worden. Je hoeft ook zeker niet bang te zijn dat jouw tint er niet bij zit, want ze hebben echt aan alles gedacht. Creative director Peter Philips liet weten dat er voor elke vrouw een foundation bij zit.

"Het is mijn belangrijkste product. Ik wilde zestien verschillende intensiteitsniveaus, maar vooral 6 verschillende ondertonen: roze, olijf, geel, beige, enzovoort. In totaal geeft dit veertig kleuren, waardoor elke vrouw de tint kan vinden die het beste bij haar huid past."

 

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

Verder bevatten de oogschaduwpaletjes veel neutrale kleuren met een mooie shimmer en zit er zelfs een primer bij inbegrepen! Er is genoeg te zien in deze nieuwe lijn, dus neem vooral even een kijkje! De producten zijn goedkoper dan de reguliere Dior producten, dus dat is dan ook weer een meevaller! Klik hier om naar de site te gaan. 

 

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

 

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

 

Een bericht gedeeld door Dior Makeup (@diormakeup) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top