Fashion

Dit is hoe Meghan Markle's trouwjurk er waarschijnlijk uit gaat zien

Hoe dichterbij de royal wedding van Prince Harry en Meghan Markle komt, hoe meer er gespeculeerd wordt over de details van de grote dag. Van de taart en de genodigden tot de make-up van Meghan, overal worden voorspellingen en onthullingen over gedaan. Hoe de jurk van de komende prinses eruit komt te zien, wordt ook goed geheim gehouden maar er is nu een goede gok gedaan.

Hoe de jurk precies zal zijn, zullen we pas op de grote dag zelf te weten komen. De royals laten er niks over los en dat maakt iedereen juist nog veel nieuwsgieriger. Over wie de ontwerper is, wordt dan ook veel gediscussieerd. Maar, de Daily Mail laat weten dat de kans vrij groot is dat de Britse designers Ralph & Russo de eer hebben gekregen. 

"Multiple royal and fashion industry sources have revealed the actress has opted for British couturiers Ralph & Russo to make the first of two gowns she plans to wear on May 19."

De jurk bevat waarschijnlijk veel kralen, is geheel met de hand gemaakt en kost rond de honderdduizend pond. Daily Mail geeft een sneak peek van hoe zij denken dat de jurk eruit komt te zien op Instagram en wij zijn erg benieuwd of dit in de buurt komt van het daadwerkelijke exemplaar!

 

#FarándulaAjí Este es el vestido que supuestamente #MeghanMarkle usará en su boda 😍 ¿Te gusta?

Een bericht gedeeld door Ají (@elajidetuvida) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top