Wedding

Dankzij deze trucs organiseer jij ook een celebrity style wedding

Dankzij deze trucs organiseer jij ook een celebrity style wedding

Celebrity weddings zijn vaak intieme bijeenkomsten, vrij van paparazzi. Toch hebben we regelmatig het geluk dat we een kijkje krijgen in het trouwalbum van de celebs via het door ons zo geliefde Instagram. Wat celebrity's graag doen, is de grenzen van de feesttraditie opzoeken met creatieve ideeën en invullingen op hun grote dag. Het omarmen van alternatieven is iets wat wij zelf ook graag doen, dus we kijken graag wat ideetjes af!

Kun je wel wat wedding inspiratie gebruiken? Wij hebben de leukste ideeën voor mooie feesten afgekeken van de A-listers van afgelopen jaren, en dit zijn de coolste die wij voorbij zagen komen. Met de volgende tips and tricks organiseer jij je eigen celebrity wedding in een handomdraai.

Je hebt geen formeel altaar nodig

In plaats van een traditioneel altaar of boog kun je ook kiezen voor een mooi, authentiek alternatief. Chrissy Teigen en John Legend gingen voor hun bruiloft aan het Comomeer voor een viertal pilaren voorzien van grote bossen bloemen met koraalamaryllis, olijftakken, rozen en eucalyptus. Haar prachtige Vera Wang jurk kleurde mooi in het weelderige kader van bloemen en het omringende landschap. De ceremonie aan het water stond dan ook niet voor niets bekend als het meest iconische outdoor-feest van het jaar. 

Gezien bij: Chrissy Teigen en John Legend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

De stadhuisbruiloft, maar dan anders

Een mostergeel pak, een dramatische zwarte sluier en een chique groep vrienden: dat waren alle ingrediënten voor Emily Ratajkowski's stadhuisbruiloft. Uiterst handig en budgetvriendelijk want er is weinig meer toegankelijk dan een stadhuisceremonie. Emily Ratajkowski gaf de plechtigheid een volledige eigen invulling met een niet traditionele trouwoutfit zonder enig wit. Ook haar vrienden waren alles behalve traditioneel gekleed: zij woonden het feest bij gehuld in luipaardprintpakken.

Gezien bij: Emily Ratajkowski en Sebastian Bear-McClard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emily Ratajkowski (@emrata) op

Alle bruidsmeisjes in het wit

Model Chanel Iman lapte de regels van het traditionele kleurenpalet aan haar laars. In plaats van haar bruidsmeisjes te hullen in pastelkleuren, gingen zij net als het de bruid zelf in het wit gekleed in even prachtige gewaden. En Chanel zelf? Die onderscheidde zich gewoon van de rest door middel van een off-white jurk met subtiel borduurwerk. Extra fijne bijkomstigheid aan een monochroom kleurenschema? Je creëert gelijk een samenhangende, luxe uitstraling. 

Gezien bij: Chanel Iman en Sterling Shepard

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Chanel Iman (@chaneliman) op

Ga voor een opvallende photo wall

Een prachtige bloemenboog kennen we wel. Maar een hele wand vol met bloemen? Dat is andere koek. Doe zoals Kim en Kanye en installeer een extravagante flowerwall waar je de meest prachtige foto's voor kunt maken. Een muur vol met weelderige bloemen kan een gewoon feest eenvoudig naar een hoger niveau tillen. 

Gezien bij: Kim Kardashian en Kanye West

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Een droom van een getaway car

Zie af van een limousine of vintage roadster voor een stuk origineler transportmiddel op je grote dag. Ashley Greene en haar echtgenoot Paul Khoury vertrokken na hun outdoor trouwceremonie in een retro driewieler die maar net genoeg ruimte had voor twee personen. Met zo'n sportieve en romantische rit, wil je het feest wel achter je laten!

Gezien bij: Ashley Greene en Paul Khoury

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ashley Greene Khoury (@ashleygreene) op

Beachy casual

Niks fijners dan een ceremonie aan het strand. Onze favoriete comedy queen Amy Schumer ging voor een laidback strandceremonie in Malibu, Californië. Na een voorbereiding van slechts vier dagen, vierde Amy de intieme bijeenkomst samen met zo'n veertig gasten die allen casual gekleed gingen. Goed, misschien is een voorbereiding van vier dagen voor ons gewone stervelingen die hun budget een béétje in de hand willen houden iets te gek, maar wij nemen graag een voorbeeld aan Amy's relaxte aanpak. 

Gezien bij: Amy Schumer en Chris Fischer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht dat is gedeeld door @amyschumer op

Bloemen in het haar

We kennen Solange Knowles als vrije geest: authentiek en onconventioneel tegelijk. Solange liet de traditionele sluier achterwege en koos voor een verzameling van sierlijke bloemen in haar manen. Of je het nu combineert met een sluier of de bloemen alleen draagt, je maakt hoe dan ook een verpletterende indruk wanneer je naar het altaar loopt.

Gezien bij: Solange Knowles en Alan Ferguson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Solange Knowles (@solangeknowles___) op

Evening dress in metallic

Kies je voor een aparte afterparty jurk? Dan hoeft niet te betekenen dat je nog eens een klein fortuin hoeft te spenderen aan een opnieuw wit exemplaar. Een mooi alternatief is een sprankelende jurk met lovers of metallic. Pretty Little Liars ster Troian Bellisario verblufte haar gasten na de ceremonie met een gouden jurk met rode zijden voering. 

Gezien bij: Troian Bellisario en Patrick J. Adams

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Troian Bellisario (@sleepinthegardn) op

Een torenhoge taart

Wanneer het op dessert aankomt, pakken beroemdheden vaak flink uit. Als we één ding graag afkijken van de miljoenenbruiloft van Sofia Vergara en Joe Manganiello, is het om vooral niet op de taart te bezuinigen. Een klassieke, witte cake die over de gasten heen torent is alles wat je nodig hebt om jouw bruiloft tot een onvergetelijk, indrukwekkend feest te maken!

Gezien bij: Sofia Vergara en Joe Manganiello

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sofia Vergara (@sofiavergara) op

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top