Wedding

Dit zijn de 6 bruilofttrends voor 2019

Dit zijn de 6 bruilofttrends voor 2019

Nog maar heel even en 2018 is alweer verleden tijd. De hoogste tijd dus om voorspellingen te doen voor het nieuwe jaar. Wat kunnen we in 2019 verwachten qua bruilofttrends? Waar gaan we trouwen en wat is eigenlijk 'in' qua decoratie?

Natuurlijk kijken wij niet in onze grote glazen bol, maar raadplegen we Pinterest als bron. Zoals ieder jaar doet het sociale platform een aantal voorspellingen gebaseerd op de zoekopdrachten van het afgelopen jaar. Aan de hand daarvan voorspelde Pinterest de volgende zes trends. 

1. Backjard weddings

In 2019 houden we het gezellig en intiem, gezien het hoge percentage zoekopdrachten (+441%) naar 'backjard weddings'. Trouwen in je achtertuin is niet alleen helemaal van nu, maar ook budgetvriendelijk.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WeddingWire (@weddingwire) op

2. Donut decor

Dacht je dat we het wel een keer gehad hadden met donuts? Wrong! Ook op bruiloften gaan we donuts tegenkomen het komende jaar. De zoekopdrachten naar weddingdonuts gingen namelijk met 748 procent omhoog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door WeddingWire (@weddingwire) op

3. Gold wedding dresses

Vergeet wit en ivoor, gouden bruidsjurken zijn het helemaal. De zoekopdrachten naar goudkleurige trouwjurken gingen omhoog met wel 1552 procent. Opmerkelijk!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door It's Beautiful Here (@itsbeautifulhere) op

4. Smoke bomb photography

Foto's kunnen niet spectaculair genoeg zijn. Zeker op je wedding day. En dus doen we de nodige research naar ideëen voor bruidsfotografie. Smoke bomb fotografie is niet nieuw, maar wordt de laatste tijd steeds meer toegepast tijdens bruiloften (+ 436 procent). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Rock My Wedding (@rockmywedding) op

5. Neon signs

Of het nu om je nieuwe achternaam gaat of om een liefdesspreuk, steeds meer koppels gaan voor neon letters ter decoratie (+ 281 procent).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Brides Little Helper (@brideslittlehelper) op

6. Flower garlands

Tja, bloemen kunnen natuurlijk niet ontbreken op een bruiloft. In 2019 gaan we vooral voor bloemenslingers gedrapeerd over de tafel of de entree. Zoekopdrachten gingen omhoog met wel 1154 procent!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Wedding Collective NSW (@weddingcollectivensw) op

 

Welke weddingtrend voor 2019 vind jij het tofst?

Beeld: Annie Gray on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top