Fashion

Drones en Royals in de Dolce & Gabbana shows tijdens Milan Fashion Week

Tijdens Milan Fashion Week heeft Dolce & Gabbana groots uitgepakt! Young royals om de nieuwste avondkleding te showen, drones op de catwalk en natuurlijk zagen we de mooiste items voorbijkomen. Het was go big or go home voor de twee beroemde designers. 

Tijdens een fashion show denk je al snel aan de mooiste modellen die met de nieuwe collecties lopen, maar tijdens de Dolce & Gabbana show was dit wel even anders! Waarom modellen het werk laten doen, als drones het soms gemakkelijk kunnen overnemen? Domenico Dolce en Stefano Gabbana stuurden een leger aan drones de catwalk op om de nieuwste tasjes rond te vliegen en dát had niemand zien aankomen. 

Het gebruik van machines in plaats van mensen zorgt wel voor het nodige geregel. De show startte een uur later en dat had niks te maken met een slechte voorbereiding. Meerdere keren werd het publiek gevraagd om hun WiFi uit te zetten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Na een lange wacht, werd het iedereen al snel duidelijk waarom ze dit moesten doen. Worth the wait!

Ook tijdens de Secrets & Diamonds show waren de modellen misschien niet wie je had verwacht. Tijdens de show werden niet reguliere modellen de catwalk opgestuurd, maar assorted royals. Het nichtje van prinses Diana, de dochters van de hertog en hertogin van Rutland en ga zo maar door. De show draaide geheel om de avondkleding van het designermerk en het stond de millennial royals natuurlijk prachtig!

 

Dolce diamonds 💎 @dolcegabbana @stefanogabbana 💜👌🏻💎🙌🏻 #DGSecretsDiamonds #MFW

Een bericht gedeeld door Alice Manners (@mannersalice) op

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top