Fashion

Emilia Clarke is het nieuwe gezicht van dít bekende merk

Als je de hitserie Game of Thrones gezien hebt (zo niet, trek dan een sprintje naar je tv en begin meteen met kijken), heb je vast ook het brandende verlangen in je om net zo fierce en powerful te zijn als Khaleesi en Mother of Dragons Daenerys Targaryen. Het karakter, gespeeld door actrice Emilia Clarke, straalt zoveel vrouwelijkheid en kracht uit dat we allemaal wel op haar willen lijken. En dat kan nu!

Althans, we kunnen zoals haar ruiken. De actrice is namelijk het nieuwe gezicht van de nieuwe Dolce & Gabbana The One campagne. In september zal het luchtje, samen met een Eau de Toilette versie, opnieuw gelanceerd worden met Emilia als trademark voor het parfum. Heel passend, want Game of Thrones knapperd Kit Harrington aka Jon Snow, zal het gezicht zijn voor de mannelijke versie van The One.

Emilia Clarke embodies perfectly the Dolce & Gabbana woman: she is radiant and lively. Her personality and natural beauty will capture the essence of this new campaign: joyful, spontaneous and full of life", aldus founders Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Wij kunnen niet wachten tot de officiële campagnefoto’s zullen lanceren, maar tot die tijd moeten we het even doen met dit beeld van de stunning actrice. Slay them with your dragons, Khaleesi!

Beeld Thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top