Beauty

Jon Snow en Daenerys Targaryen zijn de nieuwe gezichten van Dolce & Gabbana

Vorige week werd de laatste aflevering van het zevende seizoen van Game of Thrones uitgezonden. Voor fans van de serie is deze eerste maandag na weken lange spanning even wennen. Het zwarte gat dat Game of Thrones achterlaat zal waarschijnlijk pas in 2019 opgevuld worden. Dat vergt dus nogal wat geduld.

Maar Dolce & Gabbana snappen dat het wachten nogal wat voeten in de aarden heeft en dus schakelde zij Jon Snow en Daenerys Targaryen in voor hun allernieuwste campagne. De his & hers parfum van het Italiaanse modehuis worden gepresenteerd in beeld en video met Kit Harington en Emilia Clarke in de hoofdrol.

In twee losse campagnes, Emilia en Kit verschijnen niet samen in beeld, stralen Jon Snow en Daenerys in de gezellige straten van Italië. Ze eten, ze lachen, dansen en feesten met de buurt en toevallige voorbijgangers. Zelfs de normaal gesproken zo getormenteerde Jon Snow doet niks anders dan lachen voor Dolce & Gabbana. Het parfum, The One Eau de Toilette, wordt in twee verschillende versies voor man en vrouw uitgebracht. Op Instagram liet Emilia Clarke weten blij te zijn eens niet op een draak te zitten en het gezicht te zijn van Dolce & Gabbana.  

Deel dit artikel
Back to top