Fashion

“Ik krijg enorm veel shit over mij heen vanwege de naaktscenes en seksscenes die ik heb gedaan”

Volgende week is het helaas alweer de laatste aflevering van het nieuwe seizoen van Game Of Thrones, maar sinds de eerste aflevering zijn wij compleet hooked. Het is dan ook dankzij deze serie en dankzij haar rol als Daenerys Targaryen, Mother of Dragons, dat Emilia Clarke in één klap wereld beroemd werd.

Emilia Clarke speelt de verleidelijke femme fatale met de ijzig blonde haren in de fantasy serie Game Of Thrones, waarvan binnenkort het zevende seizoen wordt uitgezonden. Met name in de eerste vier seizoenen had Emilia behoorlijk wat naaktscenes en seksscenes waarvan de seksscene met Michiel Huisman een high light voor de fans maar duidelijk ook voor de actrice was. Hierover praat de actrice nu in een interview met Elle US.

'It’s brilliant. I actually went up to [GOT co-creators David Benioff en Dan Weiss] and thanked them. 'I was like, "That’s a scene I’ve been waiting for!" Because I get a lot of cr*p for having done nudes scenes and sex scenes.'

Volgens Emilia is dat precies het probleem. Vrouwen die haten op andere vrouwen is als het aan Emilia Clarke ligt anti-feministisch. Ze was dan ook blij om eindelijk een scene te mogen spelen waarvan ze dacht “There you go!” Toch is het niet altijd makkelijk om een rol als Daenerys Targaryen te spelen. “I get sleepless nights over it”. De actrice is dan ook haar eigen grootste criticus en wil absoluut geen fans teleurstellen tijdens het laatste seizoen. Voor het interview in Elle US werd de Mother of Dragons gehuld in de mooiste outfits van Prada en Dolce & Gabbana.

Beeld: Elle US
Deel dit artikel
Back to top