Fashion

Louis Vuitton toont geweldige SS2018 collectie en dit shirt daaruit moéten we hebben

Dinsdagavond liet Nicolas Ghèsquiere, ontwerper van Louis Vuitton, in het Louvre zien dat hij zo'n groot fan is van de Netflix serie Stranger Things dat hij een T-shirt heeft ontworpen waar de cast op te zien is.  

Ghèsquiere verwerkt wel vaker futuristische kenmerken in zijn collecties. In de lente/zomer 2018 presentatie waren veel verschillende jaargetijden en universums terug te zien. Naast de 17e eeuw haalde de ontwerper inspiratie uit de Amerikaanse Netflixserie Stranger Things. Het idee om een model de catwalk op te sturen met een merchandise T-shirt van de populaire serie kwam tot stand toen de ontwerper de cast vorig jaar uitnodigde op het hoofdkantoor in Parijs. 

“We dachten dat het grappig zou zijn te refereren aan de serie tijdens de show. Het lijkt alsof een model per ongeluk is vergeten haar T-shirt uit te trekken. Het is leuk om dat soort 'ongelukjes' terug te laten komen in een collectie.”

De show werd gehouden op in het Pavillon de l’Horloge in het Louvre, dat sinds vorig jaar is geopend. De sfeer van de locatie paste perfect bij de hedendaagse collectie met een twist van Louis Vuitton. In de collectie zagen wij prachtige jurken gepaard met koninklijke jassen, atletische kleding en sneakers voorbijkomen.

Bekijk een aantal beelden van de SS2018 presentatie hieronder!

Iedereen heeft het over het te gekke t-shirt van Louis Vuitton en je kunt nu al een knock-off versie van het gewilde shirt vinden op Teespring.com 

 

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top