Fashion

Zo combineren onze favo Insta it-girls de geruite blazer

Outfit inspiratie nodig? Op Instagram barst het ervan! Als je niet weet hoe je dat ene item moet combineren, dan hoef je alleen maar even te scrollen en je komt vanzelf op de perfecte oplossing. 

De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! De ene fashion blogger geeft weer een andere invulling aan een item dan de ander. De ruitjes zijn helemaal terug, dus hoe combineren onze favoriete Insta it-girls deze trend? We nemen even een kijkje! 

Sophie May draagt haar geruite jas casual over een wit shirt en op een klassieke blauwe jeans. Zij laat zien dat je met een paar basic items een hele gave outfit kan creëren. You go girl!

 

day dreaming

Een bericht gedeeld door SOPHIE MAY (@sophiemay) op

Yara Michels weet altijd goed haar weg te vinden met de trends. Haar outfits zijn altijd toppers! Met deze geruite blazer geeft ze een chique twist aan haar stoere outfit. 

Ook Roos-Anne van Moderosa is fan van de geruite blazer! Ze laat zien dat de trend zelfs te combineren valt met een sporty broek en een grove hak. Je kan er echt alle kanten mee op.

Freja Wewer gaat nog een stapje verder en draagt de blazer in combinatie met een comfy joggingbroek. Het staat haar super!

 

Sponsered | "Just Relax" ZEITGEIST #weekdayzeitgeist

Een bericht gedeeld door FREJA WEWER (@frejawewer) op

Het pak voor vrouwen is helemaal terug en Diana combineert hier beide trends met haar geruite two piece. Ze draagt haar geliefde bedrukte shirt eronder en zo geeft ze er weer een persoonlijke draai aan! 

 

Exploring some Paris treasures ✨👀

Een bericht gedeeld door Diana Leeflang (@disfordazzle) op

Emili Sindlev gaat helemaal voor de classy look. Met de geruite rok en de blazer maakt ze er weer een feestje van om naar te kijken. 

 

Checking out 🏁 Photo by @thestylestalkercom

Een bericht gedeeld door EMILI SINDLEV (@emilisindlev) op

Lizzy Peridon maakt haar blazer dé eyecatcher van haar outfit! Een zwarte jeans, leuke sneakers en een basic shirt laten het jasje volledig tot zijn recht komen.

 

Another day, another morning in Paris. 🌹

Een bericht gedeeld door Lizzy (@lizzyperridon) op

Gala Gonzalez gaat voor de formele look met haar strak gestylde pak. Ze straalt op en top klasse uit!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top