Fashion

Zo behoudt Kendall Jenner haar abs

Oke, natuurlijk zijn supermodellen genetisch gezegend, maar dat betekent niet dat hun strakke lijf zomaar aan komt waaien. Ja, ook it-girl en supermodel Kendall Jenner werkt zich in het zweet in de sportschool om haar abs te behouden. Op haar app deelde ze een aantal geheimen over haar work-out routine.

‘’Mijn abs zijn mijn favoriete lichaamsdeel om te trainen. Ik HOU ervan als mijn trainer, Gunnar Peterson, mijn buikspieren helemaal kapot maakt,’’ schrijft Kendall. ‘’De volgende dag doet het zelfs pijn als ik lach. Zo weet ik dat ik de oefeningen goed doe!’’

 

chaos

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

 

Als het je niet lukt om tijd te maken om je buikspieren on point te houden, en je hebt geen personal trainer op sneltoets staan, heeft Kenny de ultieme tip voor je. ‘’Soms als ik TV kijk, denk ik bij mijzelf, ‘’ik zou nu echt crunches en situps moeten doen.’’ Dan ga ik van de bank af en doe ik het. Zo maak je van je chillmomentje een goed moment om te sporten, en dat gewoon op de vloer van je huiskamer!

 

there's no crying in baseball

Een bericht gedeeld door Kendall (@kendalljenner) op

Kendall raadt ook een iOS app aan: Instant Abs Trainer. Het model vertelt dat het haar gemotiveerd houdt om te blijven trainen. De gratis app heeft honderden verschillende krachttrainingen om uit te kiezen, of je nu in de sportschool bent, thuis, of toevallig de runway op moet tijdens NYFW ;).

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top