Fashion

Harper Beckham geeft haar ouders een make-over met veel make-up en glitter

Kinderen houden ervan om te spelen met van alles en nog wat en dat is voor kids van celebs niet anders. Tekeningen hier, een make-over daar, de creativiteit spat er vaak vanaf. En dat hebben de ouders van Harper Beckham ook mogen ondervinden. Victoria en David werden namelijk omgetoverd tot levende emoji's. 

Harper nam van de gelegenheid gebruik tijdens een weekendje met het gezin om haar ouders een mooie make-over te geven. Victoria deelde op haar Instagramstories dat haar dochter haar maar al te graag wilde veranderen in een emoji kat. Er kwam veel make-up en glitter aan te pas en daarna was ook vader David aan de beurt. De voormalige voetballer werd niet gespaard en de glitters werden er met bakken opgesmeerd. En, zoals je dat als vader doet, leek hij er totaal geen problemen mee te hebben. En dat was niet het enige waar de ouders dit weekend van konden genieten. Cruz liet zijn zangtalent horen en dat deelde zijn moeder maar al te graag op Instagram. Zijn skills zijn indrukwekkend!

 

🎼🎼🎼🎼 kisses @cruzbeckham 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼 @rodneyjerkins

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Eerder hebben we ook al mogen genieten van de tekeningen van Harper. Het lijkt erop dat ze net zoals haar moeder een liefde heeft voor mode. Wie weet dat ze ooit in haar voetstappen zal treden! Genoeg talent in de familie in ieder geval.Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top