Fashion

Zien: Ryan Gosling en Margot Robbie showen bijzondere 'Barbie'-looks

Zien: Ryan Gosling en Margot Robbie showen bijzondere 'Barbie'-looks

Come on Barbie, let’s go party! Dat moeten Ryan Gosling en Margot Robbie ook gedacht hebben toen ze in hun nieuwe pakjes ten tonele verschenen. De twee spelen samen in een nieuwe film over de iconische speelgoedpoppen Barbie en Ken. Er zijn inmiddels de eerste beelden online verschenen van het stel in neonroze outfits, op rolschaatsen en met zonneklep. Kijk je mee? 

Ryan Gosling en Margot Robbie showen bijzondere 'Barbie'-looks

Ryan Gosling met een borstkas zo glad als plastic, peroxideblond haar en een tandpastasmile: moeten we zien!  Margot Robbie en Ryan trakteerden de aanwezigen op Venice Beach alvast op een voorsmaakje, want de film komt helaas pas volgende zomer uit. Niet alleen Ryan en Margot zijn gecast voor de Barbie-film, maar de makers hebben nóg een blik opengetrokken voor de film. Denk aan acteurs als Will Ferrel, Simu Liu, America Ferrera, Ariana Greenblatt, Kate McKinnon, Issa Rae, Michael Cera en Emma Mackey. Yes, van Sex Education!

Hier gaat de film over

In een interview met The Hollywoord Reporter vertelt Margot Robbie over de film: ‘It’s the thing you didn’t know you wanted’.  Maar, alles leuk en aardig: waar gaat de film eigenlijk over? Barbie gedraagt zich niet zoals Barbiepoppen dat horen te doen en dat ze daarom wordt verbannen uit ‘Barbieland’. Daarom gaat ze ervaren hoe de ‘echte’ wereld is en dan komt ze erachter dat haar idee van perfectie en geluk niet is wat het hoort te zijn. Tot de film verschijnt volgend jaar, vermaken we ons wel met de TikTok-filmpjes. Kijk je mee?

 

@vitoria_.css 💗💗 #barbie #margotrobbie #margotrobbieedit #fyoupagee #fyourpg #fypシツ #barbiemovies #fypシ゚ #fypagee #foryourpagе ♬ Die For You - The Weeknd
@weechelseadoll Pls be true #foryou #emmamackey #margotrobbie #barbiemovie #fyp ♬ original sound - lulu
Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top