Fashion

Deze iconische filmrol had Meghan Markle kunnen hebben als ze niet haar acteercarrière vaarwel had gezegd

Er zijn een aantal rollen waar actrices van dromen en één daarvan is het zijn van een Bond girl. Ondanks dit vaak betekent dat je naakt in beeld moet komen, zijn het bijna altijd dames die hun mannetje staan én staat het garant voor een grote doorbraak.

In 2019 komt er een vervolg op Spectre mét Daniel Craig (dat was nog even de vraag) en de producenten van de film waren voor de Bond Girl op zoek naar een opkomende actrice uit de VS of Canada die een glamorous uitstraling heeft. Meghan Markle paste helemaal in het plaatje en stond daarom dus ook op de shortlist. Als ze door de casting heen zou komen, dan zou ze in de voetsporen treden van Halle Barry en Léa Seydoux.

"Producers had narrowed down her and four other actresses on a shortlist last year with Bond 25 in mind. But the minute her relationship to Harry came to light they assumed she was out of the running so it soon became a list of four", aldus een bron aan The Sun.

En dat klopt helemaal. Meghan heeft besloten niet meer te acteren en zich volledig op haar nieuwe rol en de maatschappelijke verantwoordelijkheden die daarbij komen, te storten.

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top