Fashion

Feestelijk maar budget de feestdagen in dankzij Heidi Klum's #LETSCELEBRATE collectie bij Lidl

De tijd gaat zo snel: de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Je bent altijd flink wat meer geld kwijt dan je denkt aan alles dus als je ergens op kunt besparen, dan is dat altijd mooi meegenomen. Maar inboeten op kwaliteit en mooiheid wil je natuurlijk niet. Dé oplossing voor een coole look voor de feestdagen? De #LETSCELEBRATE collectie van Esmara by Heidi Klum die nu al verkrijgbaar is online op www.lidl-shop.nl en vanaf 4 december te koop is in 400 Lidl winkels!

De gelimiteerde collectie bestaat uit elegante basics en trendy fashion items. Hierdoor kun je vrijwel alles tijdens de feestdagen dragen maar ook daar buiten wat ons betreft. Onze favorieten zijn de faux fur bordeaux teddy en het roze velours shirt (zoals je kunt zien op de onderstaande foto: elke dag tijdens de herfst- en wintermaanden te dragen) maar ook van de pailletten items en het blauwe velours jasje gaat ons modehartje sneller kloppen. De prijzen varieren van slechts 9,99 euro tot maar 39,99 euro. 

Vanaf 4 december is de collectie verkrijgbaar bij Lidl maar (tromgeroffel) vanaf nu is het ook al online te koop op www.lidl-shop.nl. Wees er snel bij want de eerste collectie was binnen no time uitverkocht...

Beeld: Lidl & Fashionscene

Deel dit artikel
Back to top