Fashion

Miranda Kerr in vorm voor Victoria’s Secret

Miranda Kerr beviel begin dit jaar nog van baby Flynn, maar daar is helemaal niets meer van te zien in de campagne voor de Victoria’s Secret new swim line. Daarmee kan ze zich aansluiten aan het lijstje van topmodellen die een kind baren en een paar maanden later in lingerie voor de camera staan.

Victoria's Secret Angels

Dat er sprake was van een babyboom bij de angels van Victoria’s Secret, was al lang en breed bekend, maar hoe kan het dat deze vrouwen baby’s baren alsof het niets is en vervolgens met een lichaam terug komen waar je u tegen zegt? Met een baby als Flynn, die 10 pond (dat is 4,5 kilo) woog bij de geboorte, is het een wonder dat Miranda Kerr geen striemen heeft overgehouden aan de zwangerschap. Maar denk ook aan Gisele Bündchen, Karolina Kurkova, Adriana Lima en het beste voorbeeld, Heidi Klum, die maar liefst vier kinderen baarde.

Miranda Kerr voor Victoria's Secret

Miranda Kerr voor Victoria's Secret

Doutzen Kroes

Ook Hollands trots Doutzen Kroes zag er vlak na de geboorte van zoon Phyllon alweer superstrak uit in een zomerjurkje en slechts acht weken na de bevalling ging ze alweer aan het werk. En ook Doutzen stond voor de lens van Victoria’s Secret swimwear line. Beide vrouwen bevielen in januari van hun baby en daar is werkelijk niets meer van te zien. Als je er dan ook nog vanuit gaat dat de bikini fotoshoot nog eerder is geschoten, zien de Victoria’s Secret angels er helemaal jaloersmakend goed en strak uit!

Doutzen Kroes voor Victoria's Secret

Doutzen Kroes voor Victoria's Secret

Wat vind jij van de post-baby bodies van Miranda Kerr en Doutzen Kroes?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top