Fashion

Heidi Klum naakt voor Project Runway campagne

Heidi Klum gaat speciaal voor Project Runway uit de kleren! De presentatrice van het programma pakt de PR voor het negende seizoen groots aan. Dat Heidi zo voor veel publiciteit zal zorgen is dan ook een ding dat zeker is.

heidi  

Voor een echt topmodel als Heidi is naakt poseren voor de camera geen enkel probleem. Het is dan ook niet de eerste keer dat Heidi uit de kleren gaat. Ze stond of eerder gezegd zat, ook met haar blote billen in Arena Magazine.

De campagnefoto van Project Runway is nog niet bekend. Wel weten we dat de foto afgelopen week is geschoten en dat het dus niet lang zal duren voor we weer een blote Heidi te zien krijgen. Maar voor nu is het afwachten geblazen.

Maar er is meer Heidi-nieuws! Het alles-in-één model heeft ook een eigen schoenenlijn gelanceerd op Amazon.com. Het door Heidi ontworpen schoeisel heeft de naam HK by Heidi Klum gekregen en varieert van pumps tot wedges en van sandalen tot booties. En wat wij schoenenliefhebsters helemaal fijn vinden is dat de schoenen ontzettend comfortabel zitten en met prijzen tussen de $89,- en $159,- niet heel duur zijn.

Heidi ontwerpt alleen schoenen die ze zelf ook echt zou dragen. En dat is te zien, we spotten haar op haar nieuwe website dan ook op een paar HK by Heidi shoes!

heidi shoe

Wat denken jullie? Zal Heidi ook een keer uit de kleren gaan voor een campagne van haar HK by Heidi Klum lijn?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top