Fashion

Alessandra Ambrosio zwanger van tweede kind

Er is weer een Victoria’s Secret Angel is zwanger! Alessandra Ambrosio heeft net bekend gemaakt dat ze in verwachting is van haar tweede kind. Het Braziliaanse model is al vier maanden op weg en dat betekent dat zij al zwanger was toen ze de Victoria’s Secret Fashion Show liep. Waarom zagen wij dat niet?

Alessandra Ambrosio

Zwanger

Alessandra Abrosio heeft samen met haar verloofde Jamie Mazur al een dochtertje van drie jaar, genaamd Anja. Nu breidt het verliefde stel hun gezin uit met nog een spruit. Alessandra maakte het nieuws bekend aan US Weekly en vertelt: "Familie is het belangrijkste voor mij en ik ben blij de familie te mogen uitbreiden. Ik heb geluk met zo’n ​​liefdevolle en steunende familie. Het is een zegen dat het binnenkort zal gaan groeien."

Alessandra Ambrosio

Victoria's geheim

Het blijft ons verbazen hoe de Victoria’s Secret Angels achter elkaar door baby’s blijven krijgen alsof het niets is. Striae, extra kilo's.... het komt niet voor in hun woordenboek. Doutzen Kroes, Heidi Klum en Miranda Kerr waren binnen no time weer in topvorm. Slechts enkele weken na de bevalling pronken ze met hun überstrakke lijven in verleidelijke lingerie. Ook Ambrosio kan er wat van. Zij was tijdens de laatste VS show bijna drie maanden zwanger. Er was werkelijk niets te zien…  

Wij zijn ieder iedergeval erg blij voor Alessandra! Congrats!

(Door: Daphne)

(Beeld: Brunopress)

Deel dit artikel
Back to top