Fashion

Dit zijn de 10 hoogtepunten van New York Fashion Week!

Gisteren was de laatste dag van New York Fashion Week. Een parade van de meest invloedrijke modemensen in de business. Fashion Week zal zich vanaf nu voortzetten in London maar dit is wat er allemaal gebeurde in de Big Apple.

1) Ralph Lauren gaf een exclusief kijkje in zijn garage en toonde zijn autocollectie tijdens de show
De lente/zomer collectiepresentatie van Ralph Lauren vond plaats op een hele speciale locatie. Het was namelijk in zijn eigen garage. Waar het huis en garage van Ralph Lauren precies is, was top secret. Alle genodigden werden eerst naar een nep locatie gebracht en werden vervolgens opgehaald door taxi's naar de echte locatie.

 

CALVIN KLEIN! there are no words to describe how I feel, I love you endlessly Raf!

Een bericht gedeeld door Kaia (@kaiagerber) op

2) De pas 16-jarige Kaia Gerber (dochter van) domineerde de catwalk 
Wanneer je de dochter bent van Cindy Crawford kan het niet anders dan dat je ook een glansrijke modellencarriere tegemoet gaat. Deze New York Fashion Week maakte Kaia haar debuut.

3) Gossip Girl-actrice Leighton Meester zat front row bij de show van Naersi
“Thank you for having me, #NAERSI. Beautiful fashion, so much fun", Twitterde Leighton na afloop van de show. 

4) Alexander Wang stuurde zijn modellen de straat op
Op 10 september toverde mister Wang de straten van de New Yorkse wijk Nolita om tot catwalk. Modellen als Bella Hadid, Kendall Jenner en Kaia Gerber paradeerden, gehuld in hun outfits voor de show, over het asfalt wat natuurlijk voor flink wat bekijks zorgde.

5) Echt iedereen was aanwezig op de 5e editie van BoF 500 Gala
Jared Leto, Karlie kloss, Ashley Graham, Chiara Ferragni, Kate Moss: dit is maar een kleine selectie van de celebs die aanwezig waren bij het Business of Fashion 500 gala. 

6) Dit is dé kleur die voorbij kwam op New York Fashion Week 
Red hot is de kleur van het moment. Ga jij voor een all-red outfit of kies je liever voor een rode touch? 

7) Nederlands ontwerpduo Maison the Faux showde in New York
Maison the Faux liet het eerste deel van de FAUXmosapien al zien tijdens Amsterdam Fashion Week. Het tweede deel van de collectie bewaarde zij voor New York. 

8) Bella redde zus Gigi nadat zij haar schoen verloor
This is what sisters are for. Bella Hadid was de grote redder in nood. Zij schoot haar zus Gigi te hulp nadat zij één van haar schoenen verloor tijdens de show van Anna Sui. Dit zorgde voor en heel schattig moment op de catwalk.


9) Rihanna sloot haar show af met een BANG! 
Badgal RiRi zou Badgal Riri niet zijn als zij niet op een spectaculaire wijze haar show zou afsluiten. Dus besloot zij op de catwalk te verschijnen achterop een crossmotor. 

 10) Hoofredacteur van de Amerikaanse glamour nam het op voor plussize model  
Helaas zijn er nog steeds mensen die denken dat het oké is om anderen uit te schelden vanwege hun lichaamstype. Hoofdredacteur Cindi Leive was er klaar mee en nam het om voor haar collega en plussize model Lauren Chan.

Beeld: Getty Image 

Deel dit artikel
Back to top