Interior

De nieuwe keukencollectie van IKEA is enorm hebberigmakend en nog duurzaam ook!

Laat het maar aan IKEA over om ons regelmatig te verrassen met de meest coole collecties. Naast samenwerkingen met designers, creëert het Zweedse merk ook aan de lopende band zelf producten waar wij erg blij van worden.

En deze maand is dat hun nieuwste keukencollectie. Naast dat de items zeer hebberigmakend zijn, zijn veel van de producten ook nog eens duurzaam ook. De ster uit de collectie is de ODGER eetkamerstoel. Naast dat deze er super mooi uit ziet, zit hij ook comfortabel én is de stoel gemaakt van recycled plastic gecombineerd met hout. Ook is ODGER zeer betaalbaar.

Ons interieurhartje gaat ook sneller kloppen van het TILLAGD bestek. Het is verkrijgbaar in messing en zwart en is een instant upgrade voor een chic diner. Kunnen jouw keukenkastjes (of andere kast) wel een make-over gebruiken? Dan is een leren ÖSTERNÄS handgreep misschien wel wat voor jou. De grepen zijn gemaakt van restjes leer van producten die IKEA maakt.

Een glas feestelijke champagne maakt een evenement nog leuker. Nieuw in IKEA's collectie is het STORHET champagneglas (breed, zoals het eigenlijk hoort). Het bubbelende drankje kun je prachtig serveren op het gebloemde PRISTELLA dienblad

Beeld: IKEA

Deel dit artikel
Back to top