Beauty

Deze 5 beauty essentials laten je stralen als een zomerse godin

We hebben in de zomer allemaal het doel om als bruin gebronsde godinnen door het leven te gaan. Maar met het weer in Nederland moet je soms het heft in eigen handen nemen om dichter bij dat doel te komen. Met de nieuwe Beautybox straal je deze zomer als een ware godin. Inclusief stralende huid, mooie lippen en glanzende lokken.

Wat zit er in de box?
Vogue Cosmetics – Glow & Shine Bodylotion Spray & Go € 5,99 200ml
Greenland – Body mist 75ml € 14,95
Paul Yacomine – Microfinish No 2 25ml € 16,00
Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil € 16,10
Jelly Pong Pong – Lip Butter ‘Ballons’ € 17,00

Vogue Cosmetics – Glow & Shine Bodylotion Spray & Go € 5,99 200ml
De Glow & Shine Spray is voorzien van een gouden shimmer. Spray de lotion op en jouw huid wordt niet alleen optimaal gevoed maar is ook direct voorzien van een subtiele glow. De spray ruikt naar frisse jasmijn, amber, kruidige muskus en vanille. Heerlijk zomers. De bodylotion spray plakt niet en helemaal fijn; Glow & Shine Bodylotion Spray & Go is dierproefvrij.

Greenland – Body mist 75ml € 14,95
Een body mist met aarbeid-anijs geur verpakt in een metalen fles. De mist geeft verfrissing aan de huid en is ideaal voor de warme zomermaanden wanneer je niet een te zware geur wilt dragen. Greenland body mist is dierproefvrij en is vrij van parabenen en alcohol. Tip van de redactie: leg de bodymist in de koelkast voor een extra verfrissend effect.

Paul Yacomine – Microfinish No 2 25ml € 16,00
Deze olie doet het haar stralen en is geschikt voor ieder haartype. De olie is afkomstig van rozen, rozemarijn, geranium, druivenpitolie en amandel. Het olieserum breng je gelijkmatig aan op droog vaan voor een mooi glanzend en zijdezacht effect.

Jelly Pong Pong – Bare Necessities Highlighting Pencil € 16,10
Highlighter, oogschaduwbasis, waterliner en concealer in één. Alles wat je nodig hebt voor een stralende zomerlook. Het potlood is gemakkelijk te blenden en op verschillende manieren te gebruiken. Daarbij is ook dit product hypoallergeen, vrij van parabenen en dierproefvrij.

Jelly Pong Pong – Lip Butter ‘Ballons’ € 17,00
Deze lipbutter is geïnspireerd op de favoriete lipstick van Kylie Jenner. De kleur is dan ook een mix van de populaire nude tint en een toffee kleur. Dankzij de lichtrode ondertoon in de lipbutter krijgt jouw look geen grauwe uitstraling, maar juist een warme glow!

Wil jij deze Beautybox graag zelf ontvangen? Je kunt hem tot 14 juli nog bestellen voor maar 14,95. Of je laat jezelf gewoon elke maand verassen met een Beautybox. Bestel een maandelijks abonnement en je bent ook nog voordeliger uit.

Beeld: Getty Images

 

 

 

Deel dit artikel
Back to top