Fashion

Lana del Rey is de ultieme retro beauty in FLAUNT Magazine

We kregen altijd al een beetje Priscilla Presley vibes van Lana Del Rey en die retro look van Lana wordt nog eens een tandje extra aangezet met de foto’s van David LaChapelle. De zangeres siert de cover van het 154ste issue van FLAUNT Magazine en doet dat pretty in pink.

Lana Del Rey is een onvervalste seventies queen in de retro geïnspireerde looks voor het magazine. In een omgeving van plaatselijke dorpssettings en familiegelegenheden, die doen denken aan The God Father, is Lana het middelpunt van vintage beauty.

Voor de cover draagt de zangeres met de rode haren een grote ruffled jurk van Giambttista Valli Haute Couture in combinatie met Manolo Blahnik pumps. Stylist Brett Alan kleedde Lana in diverse designer outfitjes van onder andere Gucci, Brandon Maxwell en Miu Miu. Voor de make-up was Pamela Cochrane verantwoordelijk en Anna Cofone voor de golvende manen van Lana Del Rey.

Let  vooral even op het pakje van Miu Miu. De gele broek en roze sweater met capuchon. Deze heeft namelijk een te gekke katten print.

 

Deel dit artikel
Back to top