Fashion

Kylie als Barbie voor Flaunt Magazine met een bijzonder 'litteken'

Kylie Jenner weet ons elke keer weer te verbazen, en zo nu weer. De 19-jarige bracht deze keer namelijk een bezoekje aan Barbie world met haar nieuwe shoot voor Flaunt Magazine. Kylie kreeg een platinablonde pruik op en een gezicht vol roze make-up, maar hier bleef het niet bij.

Op de foto’s is te zien hoe Kylie sprekend op een (plastic) Barbie lijkt en poseert in Barbie’s roze dream house. De shoot heet 'So Many Margaritas, So Little Feeling Featuring Kylie Jenner' en de kiekjes zijn geschoten door fotograaf Brendan Forbes. Stylist Jill Jacobs hulde Kylie in bijpassende outfits zoals een badpak, oranje string en een velvet joggingbroek met de tekst 'juicy' erop die rechtstreeks uit de noughties lijkt te komen.

Maar… Oplettende kijkers hebben iets gespot wat nog niet iedereen is opgevallen. Kylie vertelde in een recent interview alleen lip fillers te hebben en verder niets, maar fans speculeren er toch op los. Dit door het zien van de foto waar ze de juicy joggingbroek draagt: er is een grote zichtbare lijn te zien langs de zijkant van haar borst. Zou dat toch een litteken zijn, of gewoon een schaduw? 

Ondanks dat zijn de foto’s wel heel cool en natuurlijk super roze. Bekijk ze snel hieronder!

Deel dit artikel
Back to top