Fashion

Dit is waarom Kylie en Kendall vaak hun outfits met elkaar matchen

Of het nou een dagelijkse look is, een event of een rode loper-look, het lijkt er elke keer weer op alsof Kylie en Kendall Jenner hun outfits op elkaar afstemmen. En, surprise, dit blijkt ook het geval! Het is bijna altijd de bedoeling dat ze matchen, en niet gewoon omdat ze zusjes zijn. 

Stylist Monica Rose die samenwerkt met de twee Jenner zusjes vertelde het geheim hierachter: de twee kleden zich vaak in dezelfde stijl als ze samen zijn om enorme kleurverschillen te vermijden als ze gefotografeerd worden. 

"Sometimes when I work with Kendall or Kylie, and they're going to an event together, they want to vibe together," vertelde Monica Rose. "And in the past they've asked: 'Well, what is my sister wearing?'"

Ondanks dat de twee vaak matchende outfits dragen, zorgt Monica er wel altijd voor dat ze hun eigen look rocken en niet precies op elkaar lijken, en zodat ze hun eigen, persoonlijke stijl aan kunnen houden. Kendall matcht ook heel vaak met haar beste vriendin, Gigi Hadid, maar Monica zou zweren dat dit vaak per ongeluk gaat. "If I do style them similarly it's not intentional. I like to keep everybody's looks separate.”

Had je nooit door dat de looks van Kendall en Kylie eigenlijk altijd perfect bij elkaar passen? Bekijk de foto’s hieronder dan maar eens!

Deel dit artikel
Back to top