Fashion

Amy Schumer pakt haters aan met serie bikini kiekjes

Het is helaas niet de eerste keer dat actrice Amy Schumer te maken krijgt met hatelijke opmerkingen via social media. Maar de Amerikaanse comédienne is duidelijk klaar met bodyshamers en pakt alle haters dan ook op een briljante, en natuurlijk, grappige manier aan.

Comédienne Amy heeft een maatje meer dan de doorsnee maat van Hollywood sterren, maar de knappe blondine is trots op haar curves en laat zich dan ook niet zo maar makkelijk naar beneden halen. Kort geleden schitterde de blondine in een wit Ralph Lauren badpak op de cover van Instyle magazine. Het magazine deelde met trots dat de prachtige blondine Amy Schumer op de cover van het mei issue staat.

Helaas, zijn er altijd mensen die hun negatieve mening graag kwijt willen. Zo reageerde een Amerikaanse badpakken designer Dana Duggan schaamteloos: “Come on now! You could not find anyone better for this cover? Not everyone should be in a swimsuit.”  Zo te zien is Amy duidelijk klaar met alle onaardige opmerkingen en slaat ze hard terug. Als reactie plaatste de 35-jarige afgelopen weekend talloze kiekjes op Snapschat waarin ze te zien was in een bikini en haar lichaam zonder schaamte showde aan de wereld. Bekijk hier haar geweldige reactie. Way to go Amy!


Beeld:Getty 

Deel dit artikel
Back to top