Mama

Overzicht: dit zijn alle celebs die nu zwanger zijn

Er is een heuse babyboom gaande in Hollywood en door al die schattige babybump kiekjes, zie je door de bomen het bos niet meer. Om die reden hebben we voor je op een rijtje gezet welke celebs er op dit moment in verwachting zijn van een baby.

Laura Prepon
De Orange Is the New Black-ster en haar verloofde Ben Foster verwachten hun eerste kindje. De twee verloofden zich vorig jaar oktober. Hoewel ze nog niet heel lang samen zijn, kennen de twee elkaar al achttien jaar.

Camilla Luddington
De Britse Grey's Anatomy-actrice kondigde in oktober via Instagram aan in verwachting te zijn van haar allereerste spruit. Camilla is samen met acteur Matthew Allen, die binnenkort te zien is in Selena Gomez' nieuwe Netflixserie genaamd Thirteen Reasons Why.


Whitney Port
Ook modeontwerpster Whitney en haar man Tim Rosenman kozen ervoor om het heuglijke nieuws van de zwangerschap via Instagram te verkondigen. De twee kunnen nog steeds niet helemaal geloven dat ze een kindje krijgen, maar zijn door het dolle heen met de komst van hun eerste kindje. 

Natalie Portman
De Jackie-actrice en haar man choreograaf Benjamin Millepied verwachten binnenkort hun tweede kindje. Het stel heeft al een zoontje van vijf jaar. 

Rosie Huntington-Whiteley
Het topmodel kondigde via een zoetsappig kiekje op Instagram aan dat zij en acteur Jason Statham hun eerste kindje verwachten. Rosie poseert op een zonnig strand en pronkt trots met haar babybump op het plaatje. 

 

Very happy to share that Jason and I are expecting!! Lots of love Rosie x ❤👼🏼 Photo by @jasonstatham

Een bericht gedeeld door Rosie Huntington-Whiteley (@rosiehw) op


Zooey Deschanel
De New Girl-actrice en haar man Jacob Pechenik mogen binnenkort hun tweede kind verwelkomen. Het stel heeft al een dochter, Elsie Otter, die in 2015 werd geboren. 

Beyoncé
Als iets wereldnieuws was, dan was dat 1 februari wel het nieuws dat Beyoncé in verwachting is van een tweeling. Queen B deelde het babynieuws via Instagram met de wereld en verwende ons met diverse zwangerschapskiekjes op haar website. 


Lauren Conrad
De voormalige The Hills-ster is in verwachting van haar eerste telg. De realityster en haar man, William Tell, zijn in de wolken van geluk. 


Sarah Roemer
De vrouw van de voormalige One Tree Hill- ster Chad Michael Murray is in verwachting van hun tweede kindje. Het stel heeft al een zoon, maar ze mogen binnenkort een dochter verwelkomen. 

Irina Shayk 
Het model maakte vele tongen los toen ze haar Victoria's Secret debuut maakte. De Amerikaanse schone was gehuld in sexy lingerie, maar er was heel duidelijk een buikje te zien.  


Amanda Seyfried
De actrice en haar verloofde Thomas Sadoski verwachten hun eerste kindje. In september 2016 bevestigde de twee dat ze verloofd zijn. 


Gal Gadot
Wonder Woman-ster Gal is in verwachting van haar tweede telg. De beauty en haar man Yaron Versano kregen in 2011 hun eerste kindje, een dochter genaamd Alma. Het stel houdt het geslacht van de ongeboren baby nog even geheim. 

 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top