Fashion

Beyoncé lanceert nieuwe editie Ivy Park en de foto's zijn sassy en bold

Beyoncé is full on pregnant van een tweeling en heeft het er vast druk genoeg mee, maar de zaken moeten toch blijven lopen en Bey komt dan ook opnieuw met een spring/summer lijn van haar eigen kledingmerk Ivy Park. Het sportieve merk en de nieuwe items geeft je direct die motivatie die jij nodig hebt om naar de gym te gaan. Want zeg eerlijk, zo lijkt dat klasje bodypump toch ineens de moeite waard?

In de video die bij de campagne hoort zien we actrice Yara Shahidi, model Sophie Koella en zangeressen Chloe en Halle Bailey en Sza samen met Queen B stralen in de nieuwe collectie. De boodschap in de video? Elke vrouw komt van een andere achtergrond, maar hun liefde voor een actieve lifestyle brengt ze samen.

De nieuwe arrivals zijn te koop bij Topshop en Nordstrom en er is weer van alles te vinden: Van cropped tops tot hoodies en sport shorts. Ook accessoires zijn er in de collectie genoeg, want je kunt nu voor, tijdens of na het sporten rondlopen in baseball caps en slippers met het Ivy Park logo erop. Dat logo siert een aantal kledingstukken, maar ook floral mesh zien we veel terug. Klik hier en hier om de collectie te shoppen!

 

 

Een bericht gedeeld door IVY PARK (@weareivypark) op

Beeld: Ivy Park

Deel dit artikel
Back to top