Beauty

Dit wil je zien: cupcakes in de vorm van mini-vetplantjes

De meeste mensen zullen cactussen en vetplantjes geen aantrekkelijk idee vinden voor een toetje of voor bij de thee, maar deze nieuwste cupcake trend zal je mening veranderen. Deze mini cactus en vetplant tuintjes zijn namelijk bijna te mooi om op te eten. 

We konden erop wachten, maar banketbakkers zijn nu toch echt begonnen met het creëren van superkleine succulent tuintjes op cupcakes. Het is werkelijk adorable en nog tien keer leuker dan het traditionele cupcake bloemenpatroon. De cakejes zijn gemaakt van botercrème en het lijken net echte huisplantjes, alleen hoef je deze geen water te geven en kan je ze gewoon ongegeneerd in je mond schuiven.

Als je niet zo goed bent in het verzorgen en water geven van je planten, is dit dus een perfect alternatief voor je. Ook voor degene onder ons die wel de plantjes bijhouden, trouwens. Deze cakejes zijn voor iedereen bestemd, en nu heb je twee leuke dingen in één. Vetplantjes en cake. Want wie heeft groene vingers nodig als je ook een tuintje van botercrème en luchtige cake kunt hebben? 

Wij weten heel zeker dat je super nieuwsgierig bent geworden, dus kijk snel naar alle foto’s hieronder. Ze komen ook in taartvorm, by the way… 

 

Een bericht gedeeld door Yu F (@ysonica) op

 

Een bericht gedeeld door janice (@jcyjanice) op

Beeld thumb: iStock

Deel dit artikel
Back to top