Travel

Hotspot: Bar Moustache

Ben jij ook altijd op zoek naar de leukste café's en restaurantjes in Amsterdam maar eindig je toch bij je vertrouwde stamcafé? In 'Hotspots' lichten we iedere week een leuke spot met een heerlijk menu, mooi interieur en een lekkere sfeer uit. Deze week: Bar Moustache.

Bar Moustache is één van die heerlijke stekken waar je eigenlijk de hele dag kan hangen. 's Ochtends beginnen met een lekker boek of tijdschrift en overheerlijke wentelteefjes, 's middags met je vriendinnen een steak sandwich eten terwijl je half buiten hangt, 's avonds een date met overheerlijke huisgemaakte tortellini en daarna tot wel 3 uur 's nachts borrelen en kletsen.

Bar Moustache heeft een Italiaans-geïnspireerde keuken maar niet met de standaard pasta-pizza-caprese feel. Moustache doet alles nét iets anders en kiest voor Italiaanse klassiekers zoals ricottataart, vongole en melanzane alla parmigiana. Het caférestaurant werkt met de seizoenen om verse producten te gebruiken en de menu kaart spannend te houden voor hun trouwe bezoekers.

De hotspot gelegen in de gezellige Utrechtsestraat is een gezellige stek die meestal bomvol zit met een leuke mix van creatieve types en mensen die houden van een verse Masterchef-waardige maaltijd voor een mooie prijs-kwaliteit verhouding. De ambiance in Bar Moustache is precies zoals de Italianen het zelf graag zien; kaarsjes, muziekje, bloemen en vriendelijk personeel.

 

Hun interieur is helemaal zoals wij het graag zien; een rauwe minimalistische edge op de achtergrond met verzorgd meubilair met een vintage feel. Deze spot is zeker een bezoekje waard ookal is het alleen om hun heerlijke cappuccino met citroentaart te proberen.

 

 

 
Bar Moustache
Utrechtsestraat 141
1017 VM Amsterdam
 
Openingstijden
Maandag-Donderdag: 8:00 am - 1:00 am
Vrijdag: 8:00 am - 3:00 am
Zaterdag: 9:00 am - 3:00 am
Zondag: 9:00 am - 1:00 am
Deel dit artikel
Back to top