Fashion

Obsessed with my: zwarte skinny jeans

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week Larissa Verbon van blog KittehsCupcakes.nl en haar zwarte skinny jeans.
 
"Mijn lievelingsitem is absoluut een zwarte skinny jeans. Misschien is het voor ieder ander een normaal paar jeans dat in de kast ligt, maar voor mij is het een echte must-have; ik kan niet zonder. Ik heb door de jaren heen verschillende zwarte jeans geprobeerd, maar vaak was het ene paar te lang, dan weer te kort, te hoog, te laag of hij trekt te veel pluisjes aan. Ja, voor mij is het zoeken van dé perfecte zwarte jeans een jarenlange speurtocht en die neem ik dan ook heel serieus ;) Waarom ik deze obsessie heb? Ik vind alles mooier staan met een zwarte jeans, m'n benen lijken er dunner door en om één of andere reden is het ook gewoon mijn 'veilige haven', waarop ik elke top kan stylen! Alles staat gewoon goed op een zwarte jeans. 
 
blog kittehs cupcakes larissa verbon tara zwarte skinny jeans blogger outfits hoe combineren kleding
 
Van grunge tot preppy
"In de winter combineer ik het liefst afzak-laarsjes en grote boots met mijn strakste, zwarte skinny, maar in de zomer draag ik die zwarte rakker ook gewoon hoor! Ik heb een zwart exemplaar dat wat dunner is van stof en dan rol ik graag de broekspijpen op en combineer ik ze met een lage sneaker of schoen. Ik vind het ook leuk om mijn moccasins of loafers eronder te dragen, met een zwarte jeans kan ik gewoon elke kant op. Van stoer en grunge, naar netter en preppy." 

blog kittehs cupcakes larissa verbon tara zwarte skinny jeans blogger outfits hoe combineren kleding
 
Stijl
"Mijn stijl is denk ik vrij simpel; ik houd van een goede (basic) broek, een simpele top en daarbovenop een leuk jasje of vestje. Daarbij draag ik ook een aantal sieraden die wel vaak matchen met de 'hardware' van mijn tas of schoenen. Ik vind comfort erg belangrijk en dat zie je terug in mijn kledingstijl. Ik draag heel vaak een sneaker of laarsje, op hakken zie je mij niet zo snel lopen. Daarbij ga ik vaak voor simpele kleuren als zwart, wit en grijs. Alhoewel ik de laatste tijd probeer wat meer kleur en prints in mijn outfits te gooien."
 
Mode
"Mode betekent voor mij dat ik gewoon moet doen wat ík leuk vind. Nu we een blog hebben, zie en kom ik ook andere bloggers tegen die er altijd fashionable uitzien en op de hoogte zijn van de laatste trends en weetjes. Dat kan soms nog wel eens intimiderend zijn aangezien ik vaak niet helemaal op de hoogte ben van de namen, trends en andere weetjes. Ik zeg altijd tegen mezelf dat ik gewoon moet blijven doen wat ik leuk vind; no pressure just be yourself. Zo ontwikkel je jouw eigen stijl en daarmee jouw mode."

blog kittehs cupcakes larissa verbon tara zwarte skinny jeans blogger outfits hoe combineren kleding

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!
Deel dit artikel
Back to top