Fashion

Cupcakes proeven met Lily’s Cupcakes

Afgelopen donderdag was het zover: dé cupcake-proeverij van Lily’s Cupcakes!  Uiteraard was ik daar als zoetekauw aanwezig om de meest heerlijke cakejes met een zeer kritisch oog (en mond) te testen…

 

Wat te doen als je een nieuwe eetverslaving hebt? Juist, je stopt je in één keer zó vol dat je voorlopig niet meer aan datgene wilt denken. Dat had ik dus afgelopen donderdag tijdens de cupcake-proeverij van Lily’s Cupcakes in George W.P.A. in Amsterdam Oud-Zuid.

Drie verschillende soorten cupcakes (let wel: een cupcake is totaal iets anders dan een muffin!) kon ik vorige week proeven: eentje met champagnesmaak, eentje met mojitosmaak en eentje met een fruitsmaakje. De namen verleidde me al bij één blik op de zoete dingen. Vooral de Porncake Passion vond ik een geweldige naam.

De meisjes van Lily's Cupcakes. Check vooral de servetjes! De cupcakes

Meet Lily’s Cupcakes

Lily heeft New York al veroverd en nu is Nederland aan de beurt. En dat gaat haar zeker weten lukken met haar geweldige cupcakes in de meest grappige namen. Denk aan Death by Chocolate, Very Berry Dark, Sparkling Vanilla en Vanilla Shock. Extra leuk: elke maand komt er een limited edition cakeje uit. Laat je dus elke keer weer verrassen door de verschillende varianten van Lily.

Helaas werd ik na twee cupcakes ontzettend misselijk. Misschien was ik iets te gulzig? In ieder geval smaakte de mojito en de champagne cupcakes ‘vurrukkuluk’. Ondanks dat mijn maag zich steeds meer ging omdraaien, kon ik het niet laten om vier cupcakes naar huis te nemen. Gewoon voor vriendlief, onze kat, of onze buurvrouw of die vriendelijke meneer van de garage onder ons. Of voor een zwerver…

Gesnapt op TwitterVerrek: ik werd ook nog eens gesnapt door de fotografe! En als dat niet genoeg is, werd ik ook nog eens op Twitter gezet. Gelukkig met bijschrift 'stylish' in plaats van 'veelvraat'.

Lily’s Cupcakes vind je onder andere bij de Tea Bar en George W.P.A in Amsterdam en bij Dudok in Arnhem. Voor meer informatie check de website. (Elisah)

* Excuses voor het veelvuldig gebruik van het woord 'cupcake'...

Deel dit artikel
Back to top