Fashion

Disney prinsessen in bikini is hoe jij deze zomer aan het zwembad wil zitten

Diep van binnen zullen wij vrouwen voor altijd de droom houden om ooit wakker te worden als echte prinses. Waar we ons als kind schaamteloos in de jurken van onze favoriete Disney prinses konden hullen, is dat op een bepaalde leeftijd toch niet meer zo geaccepteerd. In een Assepoester jurk aan komen zetten op het kantoor van je serieuze job wordt waarschijnlijk niet gewaardeerd. Gelukkig komt de zomer eraan, en kunnen we dankzij Enchanted Bikinis als prinsesjes op het strand verschijnen.

Het particuliere swimwear merk is namelijk volledig gericht op het maken van bikini’s in de stijlen van jou favoriete Disney prinsessen. Het team van Enchanted Bikinis heeft haar thuisbasis in de VS en alles wordt na jou pre-order met de hand gemaakt. Op dit moment bestaat de kleine collectie uit zes two piece bikini’s in de stijlen van Rapunzel, Pocahontas, Sneeuwwitje, Jasmine, Belle en Ariel. Die van laatste was natuurlijk een makkie om te bedenken en ziet er dan ook geweldig uit. We missen nog wel wat prinsessen in dat rijtje, maar gelukkig zijn de eerste samples van de Assepoester en Doornroosje varianten gemaakt en ook een Tiana versie is op komst.

 

And that's how our Cinderella and Aurora inspired bikinis come to life, with these 2 beauties @princessperplexity 💖😍 #enchantedbikinis

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✨ꂅnchanted ℬikinis✨ (@enchanted_bikinis) op

De bikini’s zijn van hoge kwaliteit en maken dat je inner prinses op een iets subtielere manier kunt uitten. Niet teveel poespas, maar het zorgt net voor dat kleine beetje sprookjesmagie. Oh, en voor een gekke tanline, mocht je gaan voor de Belle of Jasmine variant. Maar hey, dat zullen we toch vaker gaan zien, want bikinitops met mouwtjes zijn helemaal hot en happening dit swimwear seizoen. Wij zijn in ieder geval groot fan, en weten zeker dat je met deze bikini’s in ieder geval origineel zult zijn deze zomer. Klik hier om je pre-order te maken.

Beeld: DapperGeekNews / Enchanted Bikinis

Deel dit artikel
Back to top