Fashion

Prachtig! Jennifer Lopez ontwerpt schoenencollectie

Jennifer Lopez haar schoenencollectie met designer Giuseppe Zanotti is eindelijk gelanceerd, en het resultaat is, hoe kan het ook anders, érg JLo. De capsule collectie bestaat uit zes verschillende modellen, van kniehoge gladiator heels tot laarsjes met sparkles en zelfs remakes van de beroemde Isabel Marant sneaker wedges.

Ondanks dat de zangeres al jaren een grote Zanotti fan is, is het de eerste keer dat Jennifer en de designer samen hebben gewerkt aan een collectie, die overigens gehashtagged wordt met #GiuseppexJennifer, hebben ontworpen. "With Giuseppe, we created an ultra-modern, feminine collection of killer heels, sexy flats and fashion-forward sneakers. And as you would expect, there's just the right amount of sparkle." Aldus JLo.

Elke schoen uit de collectie komt uit in verschillende kleuren en materialen, van pastelkleurtjes tot slangenhuid en suède. Wat wel interessant is, is de terugkeer van de sneaker wedges, die in grijs en navy suède, en natuurlijk met diamanten erop, verkrijgbaar zijn. De sneaker is al een langere tijd zijn terugkeer aan het maken in de modewereld, maar dat de versie met een hak zich nu ook weer laat zien, hadden we niet verwacht. Zal de sneaker wedge trend weer terugkomen? Who knows.

De gehele collectie is niet heel betaalbaar. De prijzen beginnen rond de €800. Heb je het er toch voor over? Dan kun je de schoenen shoppen op www.giuseppezanotti.com

Beeld: Giuseppe Zanotti

 

Deel dit artikel
Back to top