Fashion

De favoriete acne facial van Kylie en Kendall Jenner is om bang van te worden

Benieuwd hoe de zussen Kendall en Kylie Jenner aan een flawless huidje komen? Mooi, lees dan maar snel verder. Hun favoriete acne facial heet namelijk ‘Slush’. Het klinkt niet alleen vreemd, de methode is ook om bang van te worden..

Aceton en ‘droog’ ijs? Alleen bij het horen van aceton dat in de buurt komt van je huid of gezicht, krijgen wij al de rillingen. Maar de zussen Kendall en Kylie zijn er dol op en dat maakt ons natuurlijk nieuwsgierig. Deze methode zorgt er namelijk voor dat je acne verdwijnt.

Huidspecialiste Christie Kidd liet in het programma ‘Revenge Body’ van Khloe Kardashian weten dat bij de behandeling ‘Slush’ aceton, ja het chemische spul waarmee je nagellak verwijdert, met ‘droog’ ijs in stikstof op de huid wordt aangebracht. Daarbij vertelde Christie dat deze behandeling voor een glowy face zorgt bij de zussen.

"This serves to clean the surface of the skin, remove excess oils, and remove makeup. It also decreases skin bacteria and can help calm the inflammation associated with acne" vertelt dermatoloog Holly Buchko in een interview met Marie Claire.

Als je een treatment wilt overwegen dan kun je dit het beste doen bij een dermatoloog. Doe dit thuis dus nooit na!

Geïnteresseerd? Bekijk hieronder dan het filmpje.


Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top