Fashion

Dakota Fanning is een romantische schoonheid voor Jimmy Choo shoot

Zusjes Dakota en Elle Fanning worden regelmatig ingezet als porseleinen popjes. De actrices ogen altijd romantisch en bijna mysterieus mooi. Niet zo gek dus dat ook Jimmy Choo met zijn nieuwe spring-summer collectie aanklopte bij Dakota. Want deze blonde beauty weet een engelachtige touch aan de schoenen- en tassencollectie te geven.

De 23-jarige Dakota is al sinds haar kinderjaren te zien op het witte doek, maar waar andere beroemde kindersterren soms het pad uit het oog lijken te verliezen oogt Dakota altijd sereen en rustig. De blonde schone met het porseleinen huidje poseert voor Jimmy Choo in verschillende super romantische shots. De setting is een Engelse tuin vol bloeiende bloemen en kersenbloesem.

Dankzij de romantische stijling van pastelkleurige jukjes, ruches en doorschijnende stoffen krijgt iedereen spontaan zin in de lente. “To me the brand is absolutely iconic,” zegt Dakota over haar samenwerking met de schoenen designer. “I’ve worn Jimmy Choos too many times to count, because they can make a statement, but also seamlessly fit in with many different looks.”

Deel dit artikel
Back to top