Wedding

Voormalig Jimmy Choo creative Tamara Mellon lanceert collectie bruids schoenen

Het brein achter schoenenmerk Jimmy Choo, Tamara Mellon, heeft na haar vertrek bij het merk een eigen label opgezet en maakt het de nieuwelingetjes in het kopen van designerschoenen wat makkelijker met toegankelijkere prijzen en grotere verkrijgbaarheid. De designer maakt met haar kennis van eeuwenoud Italiaans vakmanschap en haar talent voor het maken van sexy but sophisticated schoenen de mooiste paren voor elke vrouw.

Het merk is in twee delen gesplitst. De ‘Collection’ bestaat uit al Mellons tijdloze, klassieke stijlen: van naaldhakken met een pointy toe en strappy sandaaltjes tot flats en enkellaarsjes. De basics dus! Haar ‘Lab’ is de plek waar ze experimenteert. Hier komt de designer maandelijks met ‘Editions’, kleine capsule collecties waarin Tamara haar creativiteit uit. En de nieuwste Edition? Bridal.

De designer komt uit met twee stijlen schoenen voor jouw grote dag! De capsule heeft haar roots in de klassieke lijn van het merk, maar de bridals zijn met een twist. Een hak en een sandaal met witte glitters, die uitkomen als een matte sparkle. De hilarische beschrijving bij de schoenen luidt: "for walking down the aisle, eloping, or leaving him at the altar to run away with your secret lover instead." Een diverse schoen dus… Wij hopen dat Mellon deze collectie blijft uitbreiden, want dit smaakt zeker naar meer!

Beeld: Tamara Mellon

Deel dit artikel
Back to top