Fashion

Elle Fanning is het nieuwe, stralende gezicht van L’Oreal Paris

Net als haar grotere zus Dakota Fanning is ook Elle Fanning op een erg jonge leeftijd bekend geworden in zowel de mode- als filmindustrie. De 19-jarige actrice heeft al model gestaan voor campagnes van onder andere Tiffany & Co., Miu Miu, en Marc Jacobs, en nu heeft ze bekendgemaakt het nieuwste gezicht van L’Oreal Paris te zijn. 

Elle teaste haar fans laatst al een beetje via Instagram door het plaatsen van een foto met als caption “Stay tuned for a big surprise…” maar niet veel later werd er al door zowel Elle zelf als L’Oreal bekend gemaakt dat de blondine de nieuwe ambassadeur is van het make-up merk. 

 

Stay tuned for a big surprise...

Een bericht gedeeld door Elle Fanning (@ellefanning) op


Ook werd al heel snel haar eerste video met L’Oreal op Instagram geplaatst, bij een prachtig kasteel in Parijs, waarin ze vooral verteld over zichzelf. Wel schijnt het dat er op deze locatie ook al een campagneshoot heeft plaatsgevonden voor L’Oreal’s nieuwe Paradise Mascara. 


Elle is a natural choice for the brand, as it highlights our love for beauty and cinema. Indeed, she is the face for the new generation as an accomplished actress, but also an inspiring canvas for makeup artists,” vertelde bestuurder van L’Oreal, Pierre Emmanuel Angeloglou nog. Wij zijn in ieder geval benieuwd naar de aankomende campagnebeelden!

Deel dit artikel
Back to top