Fashion

HOT! Gigi Hadid fotografeert boyfriend Zayn Malik voor Versace campagne

De rollen zijn omgedraaid. Deze keer stond niet topmodel Gigi Hadid voor de camera, maar boyfriend Zayn. En de fotograaf is, jawel, Gigi zelf. De geschoten beelden voor de Versace lente/zomer campagne zijn adembenemend.

Eerder was bekend dat Zayn Malik samen met Italiaans modehuis Versace een jongere capsulecollectie ontwerpt genaamd: Zayn X Versus. De ‘Zayn X Versus’ lijn is vanaf mei 2017 te koop zijn zowel in de winkels als online.

Na lang wachten is het eindelijk zo ver en kunnen wij de eerste beelden van de collectie bewonderen. Niemand minder dan vriendin Gigi Hadid werd gevraagd om Zayn Malik voor de Versace campagne te fotograferen. Het is niet duidelijk waarom de blondine deze keer de eer kreeg om de beelden te schieten. Zelf liet Gigi weten dat ze het geweldig vindt voor de camera te poseren, maar ook geniet om achter de camera te staan. Misschien wil Gigi ook -na haar modellencarrière- de fotografie wereld in? Goede vriendin Kendall Jenner schoot kort geleden een aantal plaatjes van het 15-jarige model Kaia Gerber voor het Britse magazine LOVE.

Dat Gigi Hadid gevoel heeft voor het maken van artistieke kiekjes moge duidelijk zijn, wij zijn dan ook heel benieuwd naar de rest van de shoot.

Bekijk hieronder de resultaten van de Versace shoot.

 

@Zayn playing guitar in a #VersusSS17 biker leather jacket, as captured by @gigihadid. The SS17 campaign 09.03.17 #VersusUncensored

Een bericht gedeeld door versus_versace (@versus_versace) op

 

@Zayn starring in the #VersusSS17 campaign captured by @GigiHadid | Stay tuned 09.03.17 #VersusUncensored

Een bericht gedeeld door versus_versace (@versus_versace) op



Beeld: Getty

Deel dit artikel
Back to top