Fashion

Dit is wat Lauren Conrad absoluut niet zal dragen tijdens haar zwangerschap

Lauren Conrad liet op Nieuwjaarsdag weten dat ze in verwachting is van haar eerste kindje. Nu de fashionista zwanger is, zijn veel vrouwen erg benieuwd naar haar kleding keuze. Op haar persoonlijke blog deelt de knappe blondine alvast wat ze absoluut niet zal dragen tijdens haar zwangerschap.

Het kopen van veel zwangerschapskleding vindt Lauren zonde. De items draag je natuurlijk maar een paar maanden en kun je na de zwangerschap veelal niet meer aan. Als het aan de Lauren Conrad ligt, zal ze voornamelijk kleding kopen die ze zowel tijdens haar zwangerschap als erna aan kan trekken. Slim is het zeker."I'm sure that toward the end of my pregnancy, purchasing at least a few maternity pieces will be unavoidable," zo schrijft Lauren op haar blog.

De vraag is dan ook: wat trek je wel aan? “I've been donning flowy silhouettes, stretchy fabrics, and other pieces from my everyday wardrobe that can accommodate my baby bump."  Op haar blog deelt Lauren dan ook haar favoriete outfits die ze tijdens haar zwangerschap draagt. Comfy is het zeker!

 

Happy New Year! I have a feeling 2017 is going to be the best year yet...

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op

 

The Hills: That Was Then, This is Now is airing tonight... Time to start drinking 🍸

Een bericht gedeeld door Lauren Conrad (@laurenconrad) op

Beeld thumb: iStock 

Deel dit artikel
Back to top