Beauty

Go big or go home! Glitter lippen à la Gucci

Oke, over de top zijn wordt in heel weinig gevallen nog geaccepteerd, maar er is een modehuis dat er altijd mee weg komt: Gucci. It’s all or nothing, moet creative director Alessandro Michele gedacht hebben toen hij een geweldige show de catwalk op stuurde voor het autumn/winter seizoen van 2017 bij de Milan Fashion Week. 

Tussen de dromerige kettingpakken, kleurrijke jurken, paraplu’s met een katten-handvat en Toontown achtige prints door heeft de designer het alsnog voor elkaar gekregen om heel veel focus op de geweldige make-uplooks te leggen. Gucci, you have outdone yourself.

 

Aline Dentler & Liz Yefremava at #Gucci Fall/Winter 2017 #slwcouture

Een bericht gedeeld door slwcouture (@slwcouture) op

Voor elk individueel model (waar er meer dan 100 van waren) is er een aparte make-uplook gecreëerd, die allemaal in het teken stonden van Michele’s more-is-more­ visie. We zagen tranen van pailletten, in een krul geföhnde pony’s, neuspiercings, handjes vol met diamanten versiersels en nog veel meer.

 

Maar er is één look waar we helemaal weg bij dromen: met diamant ingelegde lippen.

 

De look brengt de glitterlippen trend naar een heel ander (3D) niveau. De MUA’s van de show plakten rode en zilvere diamenten direct op de lippen van de modellen en het discobal-effect is geweldig. Geniaal brein Michelle combineerde de juwelen lipjes met een verdere make-uploze look of gaf het geheel een nerdy twist door een bril toe te voegen.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top