Fashion

De 6 fashion items die elke it-girl nu in de kast heeft hangen

De New York Fashion Week komt bijna tot zijn einde, en dat betekend dat we eens even goed naar alle nieuwe trends kunnen kijken die we gespot hebben op de catwalks. Wat worden dé nieuwe trends komende seizoenen? En welke kledingstukken moeten wij ook echt in de kast hebben hangen?

De zes onderstaande fashion items zou elke it-girl op dit moment in moeten slaan. Als je door blijft scrollen zul je ook inspiratie en linkjes tegenkomen, dus pak je credit card er maar bij, want het wordt shoppen! 

1. Extra lange mouwen
Details op de mouwen springt er de laatste tijd sowieso al erg uit, en niet alleen bij de NYFW. Kijk bijvoorbeeld naar de Drop One collectie van Kendall + Kylie, die mouwen met bont hebben ontworpen. Draag een top met lange mouwen met een simpele jeans of rok, zodat het er niet sloppy uit gaat zien. 

Fell in Fall Knit Top in Plum bij Chic Wish

T-shirt with gathered sleeves bij Zara

2. Statement T-shirts
We love them! Tops met uitgesproken teksten erop, om mensen aan het denken te zetten of gewoon omdat het leuk is. 

Statement top bij Monki

Raise Boys And Girls The Same Way Top bij Kiss Me Bang Bang

3. Mini tasjes
Een mini handtasje is misschien niet de handigste optie als je altijd veel spullen mee moet sjouwen, maar het staat wel super cute! Het is een leuke accessoire voor bijvoorbeeld een avondje uit of een chique feestje. 

‘Mini Pashli’ Leather Satchel bij Nordstrom

Small Bag bij Prada

4. Witte zonnebrillen
Als je niet van heftige, opvallende looks houdt, is een witte zonnebril een perfect accessoire voor bij je outfit. Je valt niet extreem op, maar je white glasses springen er toch lekker uit. 

Andy Warhol X Retro Super Future 'Baby Baby' sunglasses bij Farfetch

Cat-eye Sunglasses van Gucci bij Mytheresa

5. Vintage jeans
Wie houdt er nou niet van vintage broeken. Wijde pijpen of niet, of met patches erop, ze zijn allemaal leuk. En omdat zo’n broek een leuke twist kan geven aan je outfit, kan deze echt niet ontbreken in je garderobe!

High-rise cropped 'Destruction' jeans bij Farfetch

Blue Flower Embroidery Ripped Jeans bij Shein

6. Gewatteerde jassen
Omdat het nog altijd winter is (helaas…) grepen designers en ontwerpers al snel naar dikke winterjassen. Deze jassen kun je leuk combineren met een dikke trui of t-shirt, en dan ben je ook meteen helemaal klaar om de kou te traceren. 

Light Before Dark Cropped Puffer Jacket bij Urban Outfitters

Crop Funnel Puffer Jacket bij Topshop

Beeld thumb: Kiss Me Bang Bang

Deel dit artikel
Back to top