Fashion

AUW! Dit kan gebeuren wanneer je de make-up van Kylie Jenner gebruikt

Het slechte nieuws voor Kylie Jenner houdt niet op. De jongste Jenner-telg verloor vorige week nog de rechtszaak om patent aan te vragen op haar naam en nu ligt ze onder vuur omdat haar oogschaduws slecht zouden zijn voor de gezondheid. 

Volgens een reporter van TMZ zouden klanten geklaagd hebben dat de chemicalen die in de oogschaduw zitten hen hoofdpijn bezorgen. In twee weken tijd hebben 15 consumenten een klacht ingediend bij het Better Business Bureau. Volgens de kopers zouden de oogschaduws ruiken naar chemicalen die in lijm zitten. 

Een van de kopers kreeg een afschuwelijke hoofdpijn van de make-up en een ander beweerde dat de paletten zo stonken dat ze de verpakking niet in huis kon bewaren. Het Better Business Bureau zou volgens TMZ onderzoek hebben gedaan naar de make-up en in de producten lijm hebben gevonden die de stank veroorzaakten. 

Het is niet bekend of de paletten worden aangepast. Een jaar geleden tijden de launch van Kylie’s make-uplijn kondigde de realityster trots aan dat zij en haar team de producten nauwkeurig hadden samengesteld. Ook zouden de producten niet op dieren zijn getest en geschikt zijn voor vegans. 

 

The Royal Peach Palette is back TOMORROW @ 3pm pst only on KylieCosmetics.com 🍑💙

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

 

Royal Peach 🍑 January 12th 3pm pst ... @kyliecosmetics

Een foto die is geplaatst door Kylie (@kyliejenner) op

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top