Fashion

Celebs die fangirlen over andere celebs

Wij gewone stervelingen kunnen helemaal uit onze plaat gaan wanneer we ons grote idool ontmoeten. Terwijl je zou denken dat vele acteurs, actrices, zangers en zangeressen elkaar al een keer hebben ontmoet, kunnen ook zij zich niet inhouden wanneer ze de eer hebben om andere celebs voor het eerst te zien. 

Gina Rodriguez ontmoet Meryl Streep
De Jane the Virgin-actrice is al járenlang fan van de actrice die records brak met haar Acadamy Award-nominaties. Niet zo gek dat Gina haar chill een beetje verloor op de rode loper van de Golden Globes. 
 

 

Chance the Rapper ziet Beyoncé
Hoogstwaarschijk zal iedereen minstens zo hard schreeuwen wanneer ze Beyoncé ontmoeten. 

 

Blake Lively ontmoet Millie Brown
Ook de vrouw van Ryan Reynolds is een groot fan van de hooggeprezen serie Stranger Things en moest daarom haar best doen om rustig te blijven toen ze Millie Brown ontmoette. 

 

Playin' it chill...

Een foto die is geplaatst door Blake Lively (@blakelively) op

 

Jennifer Lawrence praat met Jack Nicholson
Het is een tikkie ongemakkelijk, maar wat wil je wanneer je de acteur die in het bezit is van drie Acadamy Awards ontzettend bewondert en voor het eerst in je leven met hem kan praten.

P!nk ontmoet Johnny Depp
Het is ietwat tenenkrommend om te zien, maar wel heel erg schattig. 

Anne Hathaway spot Mariah Carey
Op de première van haar eigen film The Intern ziet Anne de grootste diva allertijden achter zich staan. Daarna kan The Devil Weas Prada-actrice bijna niet meer normaal functioneren. 

Emma Stone in tranen door boodschap Mel B
De Spice Girl-tijd is er een voor in de gescheidenisboeken. Ook Emma Stone was een groot fan van de populaire meidengroep. Het moment waarop ze een videoboodschap kreeg van Mel B ontroerde haar daarom tot tranen. 



Ariana Grande spot Jim Carey
Een waterval aan tranen stroomt over het gezicht van de popster wanneer ze haar grote idool ontmoet.

Toen Rihanna Beyoncé voor het eerst ontmoette
Voordat Bad Gal Riri doorbrak als internationale ster, had ze het genoegen om oog in oog te staan met de grootste muziekkoningin allertijden. Rihanna was zo onder de indruk van Beyoncé dat woorden haar tekort schoten.

Adele ontmoet Beyoncé
Tja, het ontmoeten van Beyoncé is en blijft iets memorabels. Adele was zo onder de indruk van Queen B dat ze de controle over haar emoties helemaal verloor. 


Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top