Fashion

Dankzij Eva Mendes zat dít in La La Land

Ryan Gosling en Emma Stone dansen hun weg naar een overdadig aantal aan awards voor de film La La Land. De musical schrijft geschiedenis nadat de film voor maar liefst 14 Academy Awards is genomineerd. Zowel critici als het publiek overladen de film met lof voor het verhaal, het acteerwerk en voor het script. Hoewel Damien Chazelle alle eer krijgt voor het geprezen script, hoort Eva Mendes ook een schouderklopje te krijgen.

La La Land is een verhaal over liefde en een vriendschap tussen aankomend actrice Mia en Jazzmuzikant Sebastian, terwijl ze hun dromen najagen in Los Angeles. ‘LA worships everything and values nothing’, is een van de bekende quotes uit de film, welke te danken is aan the lady van Ryan Gosling. 

“That was something my lady said to me one day and I thought it was so funny I asked her if I could put it in the movie”, ligt de acteur toe aan Entertainment Tonight. “She was kidding, but it’s a funny thing to say. I loved when she said it, because it’s funny enough to have some truth to it, you know? But it’s obviously a joke, so it just seemed appropriate for the movie.” 

Zondag 26 februari is het zover en vindt de 89ste Acadamy Awards plaats in Los Angeles. De 36-jarige acteur weet nog niet zeker of het Eva zal lukken om bij hem te zijn tijdens een van de meest prestigieuze awardavonds voor film. 

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top