Fashion

Topshop strikt nieuw model voor dashing SS17 collectie

Voor de prachtige spring/summer collectie van Topshop is het merk in zee gegaan met een nog onbekend Brits model. Lily Jean Harvey is nog maar 17 lentes jong en nu al hét gezicht van de Britse modeketen. 

Topshop is naar eigen zeggen kampioen in het scouten van talent. Zo werd Lily gescout toen ze bij Kings Cross Station op een schommel zat. 'We zijn ontzettend blij dat we een onbekend model aan ons wisten te binden. Lily Jean heeft alles in zich om een ster te worden: ze is een echte, natuurlijke schoonheid en een kersvers gezicht voor een nieuw modeseizoen,' aldus Kate Phelan, Creative Director van Topshop. Wij kunnen het niet meer dan eens met haar zijn. Wat een beauty!

De nieuwe collectie staat helemaal in het teken van het terugbrengen van kleur- en bloemenprintjes. Ook is er veel gebruik gemaakt van leer, denim en ruffles: een lijn vol met echte eye-catchers. Wij zijn fan! De shoots vonden plaats op de ‘zorgeloze' stranden van California en op echte stadse plekjes in hartje Londen. 

Shoppen? Op de site van Topshop kun je al een aantal artikelen van de SS17 collectie in de wacht slepen. Staat jouw favoriet er nog niet bij? Hou de site dan goed in de gaten.

Deel dit artikel
Back to top