Fashion

Zó is het om Gisele Bündchen als vrouw te hebben

Terwijl we eerst nog dachten dat Blake Lively de award voor echtgenote van het jaar verdiende, blijkt nu dat Gisele Bündchen minstens zoveel recht heeft op die titel. Als we haar man Tom Brady mogen geloven, is het topmodel alles wat je in een vrouw kunt wensen.

5 februari is het zover en is het Super Bowl Sunday. Ter voorbereiding van het sportevenement van het jaar worden diverse persconferenties gehouden waarbij ook Tom Brady, de New England Patriots Quarterback, aan de tand werd gevoeld. Tijdens het interview vertelde Tom openhartig over zijn relatie met het topmodel.

“I’ve been very blessed to find her. Wonderful woman, wonderful partner. She does everything”, vertelt de Amerikaanse sportheld over zijn vrouw aan de journalisten. Ook gaf de sporter toe dat zijn wederhelft hem een geluksketting gaf om te dragen onder zijn sportuniform. “She gave me this necklace for protection, and she’d be really happy that I’m wearing it because she doesn’t like anyone hitting me. She always says, 'Throw the ball really fast, really fast.' So that’s what I try to do.”

Daarnaast werd Tom erg emotioneel toen er werd gevraagd wie zijn held is. Volgens de sporter is zijn vader zijn echte held, omdat hij iemand is om tegenop te kijken.

 

THAT'S SOME HOME FIELD ADVANTAGE! #letsgooooooo

Een foto die is geplaatst door Tom Brady (@tombrady) op

Beeld: I Stock

Deel dit artikel
Back to top